TIC MATINEE

 
met
 
MAAIKE CAFMEYER – IVAN DE VADDER
 
 
 
Maaike Cafmeyer.jpgIvan De Vadder.jpg
 
 
3 DECEMBER 2017 – 10u
 
 
Zaal Club de B – TORHOUT
 
 
Op zondag 3 december heeft moderator Herwig Reynaert actrice Maaike Cafmeyer en VRT-journalist Ivan De Vadder op bezoek. Hij interviewt beiden over hun beroepsactiviteiten en gaat op zoek naar de misschien wel verrassende gelijkenissen tussen beide personen. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Nadien kan het publiek vragen stellen en is er nog tijd voor een drankje en een babbel tijdens de receptie.
 
Maaike Cafmeyer
Maaike werd geboren op 27 maart 1973 in Torhout, waar ze ook opgroeide. Samen met haar zus en nichtjes imiteerde ze in de tuin televisieseries : ‘Chips’, ‘Star Trek’,… Na een fijne jeugd trok ze midden de jaren 1990 naar Gent. Maaike had de absolute wil om actrice te worden en studeerde er in 1999 dan ook af als Meester in de Dramatische Kunsten aan het Gentse Conservatorium. De eerste grote rol was Lucky in ‘Wachten op Godot’. Daarna beleefde Maaike de grote doorbraak op TV door haar rol in ‘Het geslacht De Pauw’ en ‘Aspe’. Bij het grote publiek raakte ze nog meer bekend door haar deelname aan  televisieseries als  ‘Eigen Kweek’ en ‘Bevergem’.  Naast het theater- en tv-werk duikt Maaike ook geregeld op in musicals en wordt ze veel gevraagd voor het inspreken van animatiefilms. Maaike is een echte cinefiel. In 2015 werd ze Master van het Filmfestival Oostende.
 
Ivan De Vadder
 
Ivan De Vadder is al jarenlang het boegbeeld van de politieke verslaggeving bij VRT Nieuws. Na het journalistenexamen van 1991 kwam De Vadder in dienst van de televisienieuwsdienst; eerst als algemeen verslaggever, vanaf 1994 als Wetstraatjournalist. Hij is vooral bekend geworden als de presentator van het debatprogramma De Zevende Dag. Tegenwoordig is hij de presentator van het Canvas-programma De Afspraak op Vrijdag waarin hij de politieke week overloopt, en is hij de vaste politieke analist van Terzake.
 
Praktisch :
De deelnameprijs bedraagt 7 euro. Een aperitief is in de prijs inbegrepen.
Inschrijven kan via overschrijving op rekening nr. IBAN BE41 7380 4086 4910 van Vorming TIC Rembert vzw, met vermelding van uw naam en het aantal plaatsen, of rechtstreeks via Trui Declerck of Els Verdonck.
Locatie : Zaal Club de B is bereikbaar via de ’s Gravenwinkelstraat in TORHOUT
 
 
IMG_2545[10901].JPG
Advertenties