Valentijns-Trail

Daar we mee willen met onze tijd hebben wij binnen het bestuur beslist om ook eens een Trail in te richten. Deze gaat door op zondag 11 februari en neemt een aanvang om 10.00 uur. De afstanden van 6 en 24 km zijn zo gekozen dat er werkelijk sprake kan zijn van een degelijke trail. Het wordt een prachtige omloop die zich zal kronkelen door de bossen en privé domeinen aangrenzend aan het Wijnendale park. Start, aankomst en douches zijn voorzien op het voetbalveld van Wijnendale.
Wie zich wil inschrijven kan dit vanaf heden doen door storting van het verschuldigde bedrag ( 6 km = 9€ / 24 km =12€) op volgend rekeningnummer : BE 62 0014 5657 7561
Daginschrijvingen worden niet aanvaard en bijgevolg dient iedereen vooraf in te schrijven. Tevens beperken wij het aantal deelnemers (om alles goede banen te kunnen leiden) tot 150. Er zijn podiumprijzen voorzien voor de eerste drie dames en heren dit op beide afstanden. Alle ingeschrevenen die de aankomst bereiken krijgen een tas met prachtige naturaprijzen ons geschonken door onze milde sponsoren waarvoor uiteraard dank. Nadien is er nog een tombola voorzien onder de aanwezige deelnemers met enkele prachtige prijzen. Wie een keer wil kennis maken met of wat een trail is, die van de natuur houdt en zich niet wil uitsloven om een of ander supertijd te realiseren moet zich zeker inschrijven. Lopen voor de leute, met vrienden of vriendinnen en dit dichtbij zonder verre verplaatsing: ’t is moment gasten . Kom ons steunen en loop eens mee door velden, bossen en wegels, ver weg van iedere vorm van verkeer. Inschrijven is de boodschap en zoals steeds niet wachten maar gewoon doen!

Advertenties